Marianne gentog sejren

21-04-2013 13:00

Første afdeling af Bundgaard Byg Cup blev i dag søndag afviklet i Sportsrideklubben Aalborg – og igen i dag blev det til debutant-sejr til Marianne Yde Helgstrand - se interview med Marianne her i nyheden

12 ekvipager mødtes i Bundgaard Byg Cup Intermediaire I Kür i Sportsrideklubben Aalborg her til formiddag, og de viste alle opfindsomme kürprogrammer. Der blev satset i changementer på buet spor, og i det hele taget lykkedes det for rytterne at vise deres hestes styrker på bedste vis.

Berider Andrea Woodard havde to heste til start i kürklassen, og hun formåede at følge sin musik på forbilledlig vis og samtidig satse i eksplosive øgninger. Den satsning gav hende tredje- og fjerdepladsen i kürklassen på henholdsvis Geisha og Butler.

Marianne Helgstrand og Sitana, der i går debuterede i Intermediaire I med en sejr viste igen i dag et harmonisk program med flotte øgninger og sidebevægelser. I galopprogrammet indsneg der sig en lille fejl i changementsserien for hver tredje, mens Marianne fik vist flotte 2’er changementer på buet spor. Marianne opnåede 71,75% i dagens kür, hvilket gav hende sejren og dermed også den samlede sejr i første afdeling af Bundgaard Byg Cup.

I gårsdagens Intermediaire I var det Mai Tofte Olesen og Rustigue der kom Marianne Helgstrand nærmest, og sådan var det også i dag. Mai viste et program med et især flot trav program, da Rustique bevæger sig elastisk og smidigt, men der indsneg sig nogle småfejl i seriene i galopprogrammet. Mai sluttede på andenpladsen med 71,33% og dermed også på en samlet andenplads i Bundgaard Byg Cup’s første afdeling.

Videoer

Links

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen