Maria Schou succesfuld i Millstreet

20-08-2023 20:14

Annika Knudsen Lorentsen

Ved det 2-stjernede internationale stævne i irske Millstreet, har Maria Barnewitz Schou sikret sig flere placeringer i 135-145 cm-klasser, og hun sluttede stævnet med en fjerdeplads i den 145 cm høje Grand Prix

Copyright Ridehesten.com
Maria Barnewitz Schou. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det har været et succesfuldt stævne i irske Millstreet for danske Maria Barnewitz Schou. Maria bor i Irland, hvor hun træner hos Duffy Sporthorses og i denne uge har hun været til start ved det 2-stjernede stævne på irsk grund. 

Med sig har hun haft sine to heste Chandler 9 e. Cornet Obolensky/ Polany og Satelittenflieger K e. Stolzenberg/ Escudo. Med begge heste har hun haft stor succes, og hun sluttede stævnet med Satelittenflieger K af med en sjetteplads i en 135 cm-klasse. 

Copyright Ridehesten.com
Maria Schou med Chandler. Foto: Privat

Tre placeringer med Chandler
Med sin anden hest Chandler har Maria redet tre klasser, og hun er blevet placeret i dem alle. I torsdagens 140 cm-klasse endte hun som nr. 11 og i lørdagens 145 cm-klasse blev hun nr. 9. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag var hun til start i den 145 cm høje Grand Prix-klasse, og her leverede hun en fejlfri runde i første runde som den ene ud af blot fire ekvipager. 

I den anden og afgørende runde havde Maria ét enkelt nedslag som afholdt hende fra sejren i Grand Prix-klassen. Hun endte i stedet på en flot fjerdeplads kun overgået af tre irske ekvipager, hvoraf de to sluttede med et sammenlagt fejlfrit resultat. 

Resultater fra stævnet. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen