Mai Tofte Olesen trækker sig fra kvalifikationsstævne

11-03-2017 07:54

Mai Tofte Olesen og Rustique trækker sig fra kvalifikationsstævnet, der kan give ekvipagen en billet til World Cup-finalen i Omaha

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dressurrytter Mai Tofte Olesen trækker sig fra det sidste kvalifikationsstævne, der kan sende hende direkte videre til World Cup Finalen i Omaha. Mai og Rustique har dog stadig chancen for at komme med til World Cup finalen, men det bliver de andre rytteres præstationer, som kommer til at afgøre, hvorvidt en World Cup-finale bliver muligt.  

Mai Tofte Olesen og Rustique e. Heslegaard’s Rubin/ Midt-West Ibi-Light (opdr. Anne Dueholm Nielsen) havde deres første internationale Grand Prix-debut ved Alborg Dressage Event sidste år i maj, hvor ekvipagen scorede 71,040%. Siden da har ekvipagen været vedholdende og startet flere stævner.

-  Jeg har besluttet mig for ikke at tage af sted, da jeg har konkurreret i Augustowek, Odense, London, Amsterdam og Göteborg. Jeg har en fjerdeplads, en ottendeplads, en tiendeplads, en tolvteplads og en syvendeplads. Tolvtepladsen i Amsterdam tæller ikke. Derfor skulle jeg blive nummer 9 eller bedre i Den Bosch for at forbedre tiendepladsen fra London. Det tror jeg ikke er muligt, lyder det fra Mai Tofte Olesen til Eurodressage.

Nyheden fortsætter efter annoncen

 Mai fortæller, at Rustique er fit og klar til at tage af sted, men Mais mulighed for at komme med i World Cup Finalen i omaha afhænger nu af de andre ryttere, blandet andet Edward Gal og om hvorvidt svenske Tinne Vilhelmson tager afsted.

Det er Mais største ønske, så lige nu krydser hun fingre, tæer, arme og ben, når det lørdag afgøres, hvor vidt hun kommer til at ride til World Cup Finalen 

/Eurodressage.com

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen