Magasinet Ridehesten som digitalt magasin

21-02-2017 16:14

Sophie Dahl Hedegaard

Om lidt udkommer marts nummeret af Magasinet Ridehesten i fysisk format. Men vidste du at man også kan læse Magasinet Ridehesten på f.eks. sin tablet, iPhone eller computer?

Copyright Ridehesten.com

Ridehesten udkommer hver måned i fysisk format, til alle de mange og trofaste abonnenter. Men når man til daglig er på farten, er det ikke altid at man husker at tage sit magasin med sig. Derfor har Ridehesten oprettet en digital mulighed for at læse magasiner online, via sin smartphone, tablet, computer eller andet.

Hvad får jeg adgang til?
Mulighederne er mange når først du har adgang til det digitale Ridehesten. Magasiner helt tilbage fra 2005 er nu tilgængelige for læsning online. Som abonnent får man muligheden for at fordybe sig i ældre artikler og genlæse de artikler der var allermest spændende. Der opstår aldrig tvivl omkring hvem der vandt hvad og hvornår, nu kan du blot logge ind på Ridehesten.com og genlæse artiklen omhandlende DM i 2007. En verden af faglig inspiration åbner sig op, og du vil altid kunne finde faglige artikler, om lige netop det emne du gerne vil vide mere om.

Gratis adgang til digitalt magasin
Modtager du allerede vores Magasin Ridehesten med posten, så har du også adgang til det digitale magasin. Hvis du ikke allerede har koblet dit abonnement på din bruger på Ridehesten.com, så gør du det ved hjælp af de følgende tre trin:
1: Når du i starten af marts modtager dit Magasinet Ridehesten i postkassen, så er det vigtigt, at du gemmer omslaget. På omslaget står de oplysninger, du skal bruge for at aktivere dit abonnement på Ridehesten.com.
2: Log på Ridehesten.com med det brugernavn og kode, du måske allerede bruger på hjemmesiden for at oprette salgsheste osv. Har du ikke oprettet en bruger endnu, så kan du gøre det gratis ved at klikke på linket HER
3: Når du er logget ind eller har oprettet en ny bruger, kan du på forsiden af ”mit ridehesten” klikke på ”indtast abonnementsnummer”. Her indtaster du de informationer der står på det omslag dit magasin kom i. Husk blot at skrive dit præcise abonnentnavn og nummer.

Hvis ikke jeg er abonnent, hvad gør jeg så?
Modtager du ikke det fysiske Magasin Ridehesten, kan købe et abonnement og få tilsendt magasinet hver måned inkl. adgang til det digitale magasin samt tidligere magasiner, der ligger gemt digitalt. Du kan også nøjes med at købe et digitalt abonnement. Klik HER for at bestille og se priser på de forskellige abonnementer.

Copyright Ridehesten.com
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen