Line N. Kristensen og Mikkel Laursen sejrer i 135 og 140 cm på Vilhelmsborg torsdag

03-09-2021 13:37

Trine Askjær-Jørgensen

Torsdag var anden dag med springning til denne uges helt store event på Vilhelmsborg, hvor der er både B-stævne i dressur og spring, eliteskue og følaukion. Torsdagens vindere i de højeste springklasser blev Line Nørager Kristensen og Mikkel Laursen

Copyright Ridehesten.com
Line Nørager Kristensen og Elmegårdens Akinos. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Hesteforsikring MA1* springning for heste (135 cm) havde hele 62 deltagere til start i går, torsdag på Vilhelmsborg, og dermed var der også hele 16 placeringer at ride om.

Fejlfri og hurtigst af dem alle var Line Nørager Kristensen på Elmegårdens Akinos e. Bøgegårdens Apollo/Lagano (opdr. Maria Schnoor), som tog sejren med tiden 31,16 sek. i omspringningen. 

Endnu en Line tog placering, nemlig Line Busk Heltborg, som kom ind på andenpladsen med en tid på 32,26 sek. i omspringningen på Gaville e. Chellthago Z/Animo (opdr. P. Leenen)

Tredjepladsen gik til Christian Jansen på Lantini-EM e. Bøgegårdens Apollo/Candillo (opdr. Peter A. Petersen) med en tid i omspringningen på 32,76 sek.

Se hele klassens resultat her.

Nyheden fortsætter efter annoncen

 

Dansk Hesteforsikring MA2** springning for heste (140 cm) have 36 deltagere til start torsdag aften, og der var kamp om de 9 placeringer.

I tiden 64,75 sek. tog Mikkel Laursen og Gin e. Grey Top/Landor S (opdr. La Magnifica) førstepladsen med sikker afstand til Rikke Haastrup Kristensen og Balouca Z e.  Baloubet du Rouet/Parco (opdr. Annette Grønbæk), som kom ind på andenpladsen i tiden 66,30 sek.

Tredjepladsen gik til Søren Møller Rohde og Alegra ASK e. Canstakko/Acord II (opdr. Stutteri Ask A/S), som havde en tid på 67,51 sek.

Se hele klassens resultat her.

Copyright Ridehesten.com
Mikkel Laursen og Gin. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen