LGCT-sejr til Beerbaum

13-09-2014 23:14

Det blev tyske Ludger Beerbaum, der her til aften vandt Longines Global Champions Tour-afdelingen i Lausanne, Schweiz, men danske Christoffer Lindenberg blev 4'er i den tostjernede 140/145 cm klasse

Copyright Ridehesten.com
Photo: Stefano Grasso/LGCT

Kun fem ryttere ud af det store felt indeholdende flere af verdens bedste heste og ryttere formåede at komme fejlfrit gennem begge hovedrunder i en 160 cm høje femstjernede klasse, og skulle derfor ud i en nervepirrende omspringning.

Én ekvipage, spanske Pilar Lucrecia Cordon på Nuage Bleu, klarede ikke omspringningen uden fejl, og måtte slutte på en femteplads med fire fejl i tiden 38,91 sek.

Blandt de resterende fire ekvipager var tyske Ludger Beerbaum hurtigst med nul fejl i tiden 37,50 sek. og vandt derfor klassen på hesten Chaman.

Andenpladsen gik til en anden erfaren herre i feltet, nemlig engelske John Whitaker på Argento, der var fejlfri i omspringningen i tiden 38,31 sek., foran argentineren José Maria Larocca på GDE Matrix på tredjepladsen, som kom gennem omspringningen med nul fejl i tiden 39,16 sek. Endelig gik fjerdepladsen til hollandske Gerco Schröder på Cognac Champblanc med nul fejl i omspringningen i tiden 40,00 sek.

I lørdagens tostjernede 140/145 cm klasse blev det til en fjerdeplads til danske Christoffer Lindenberg på Rebell 549 med nul fejl i tiden 70,78 sek.

Se flere resultater HER.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen