Laura Graves pensionerer Verdades

09-01-2020 10:05

Den tidligere verdensetter Laura Graves, har efter nøje overvejelser valgt at pensionere 18-årige Verdades, da hun ikke længere føler at vallakken er i samme form som tidligere

Copyright Ridehesten.com
Laura Graves og Verdades ved World Cup finalen sidste år. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

"Once in a lifetime horse" er hvad amerikanske Laura Graves altid har betegnet sin hest Verdades som. I går meddelte hun på det sociale medie Instagram, at den nu 18-årige KWPN-hest Verdades, også kaldet Diddy, går på pension og ikke længere skal deltage i konkurrencer. 

Blandt nogle af deres resultater, har de sammen har de redet sig til en bronzemedalje for hold ved OL i Rio i 2016 og i 2018 blev det til en individuel sølvmedalje ved VM i Tryon. Både i 2017, 2018 og 2019 er de blevet nummer to ved World Cup finalerne, alle tre gange efter tyske Isabell Werth. Som den første amerikanske ekvipage lå de i to måneder som nummer et på FEI's verdensrangliste i 2018.

I 2018 blev Verdades kåret som Horse of Year i USA, mens Laura Graves også blev kåret til Equestrian of the year.

I opslaget på Instagram lægger Graves vægt på at hun altid har lovet Diddy (red. Verdades) at lytte til ham og tage det rigtige valg når spørgsmålet om pension meldte sig. De sidste par uger at det blevet mere og mere klart at Verdades ikke ville være i stand til at vende tilbage til sin sædvanlige topform i 2020. 

Se hendes opslag på Instagram HER

Copyright Ridehesten.com
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen