Graves og Verdades imponerer dommerne

13-01-2019 09:35

Fredag aften imponerede amerikanske Laura Graves og Verdades dommerne, heriblandt danske Hans Christian Matthiesen, med valget af deres "Coming to America" Grand Prix Freestyle

Copyright Ridehesten.com
Laura Graves og Verdades som vinder af World Cup kvalifikationen. Foto:©SusanStickle.com.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Verdensranglistens nummer to, amerikanske Laura Graves og den 17-årige KWPN-vallak Verdades e. Florett As/ Goya har gjort det igen.

Fredag debuterede ekvipagen med deres ”Coming to America” Grand Prix Freestyle.
Programmet var ellers forberedt til sidste års Tryon World Equestrians Games, men da freestylen blev aflyst på grund af dårligt vejr, har ekvipagen endnu ikke fået den prøvet af.

På trods af enkelte fejl i fredagens program var dommerne intet mindre end imponeret. Laura Graves og Verdades kunne dermed stille sig øverst på podiet med hele 83.220 % i World Cup kvalifikationen. Det er første skridt for Laura Graves, der for fjerde gang håber på at få en plads i World Cup finalen i Göteborg.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Laura Graves var ellers ikke helt sikker på sit musikvalg til fredagens Freestyle.
–Jeg var ikke sikker på hvilken musik, jeg ville bruge i aften. Men i sidste ende er jeg meget, meget glad for jeg valgte at bruge min nye musik. Jeg ved ikke, hvad jeg ellers skulle have gemt den til. Jeg er bare glad for, at timingen fungerede, for jeg har endnu ikke redet til det. Timingen skulle være omtrent den samme som i min sidste freestyle, så jeg krydsede min fingre og håbede, at det fungerede og det gjorde det, slutter Laura Graves.

Dommer ved C, danske Hans Christian Matthiesen fortæller; – Det er dejligt at være tilbage og dømme igen. En atmosfære som denne er virkelig, virkelig speciel. Og så er det bare rart at være tilbage og se nogle af de ekvipager, som jeg har set før, dømt før og så se dem kæmpe i den, nogle gange vanskelige, atmosfære, der bliver så intens med alle tilskuerne. Det er meget specielt. Jeg må sige, at jeg synes, de gjorde det virkelig godt. Vi havde toppræstationer i dag.

Se alle resultaterne HER

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen