Landsstævnedebut for Sydthy Rideklub

23-10-2024 06:37

I den kommende weekend afholder Sydthy Rideklub deres første landsstævne i dressur. Klubben har arbejdet hårdt for at gøre klar til weekenden, hvor de for første gang kan åbne dørene til deres dejlige faciliteter som B-stævnearrangør

Copyright Ridehesten.com
Sydthy Rideklub er i weekenden vært for deres første landsstævne i dressur. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

I den kommende weekend, fra den 25.-27. oktober, slår Sydthy Rideklub dørene op til deres første landsstævne i dressur. Stævnet er både for heste og ponyer og strækker sig over hele weekenden. Rideklubben er beliggende i Hurup Thy i Nordjylland, og råder over to lyse ridehuse, som er bygget sammen med stalden, så man slipper for at skulle udenfor, når man går fra opvarmningen til konkurrencebanen. 

På fredag skydes stævnet for alvor i gang med et par C-klasser for hest, mens der sidst på formiddagen afvikles den allerførste B-klasse i rideklubbens regi. Det er nemlig en MB0 for hest, hvor hele 12 ekvipager er meldt til start. Efterfølgende afvikles en Prix St. Georges for hest, hvor der ligeledes er 12 ekvipager til start, hvorefter ponyerne overtager banen i en PRI-klasse. 

Copyright Ridehesten.com
Klubben råder over to ridehaller, hvor der er cafeteria med udsyn til begge. Foto: Privat

Lørdag afvikles der igen en lang række klasser, hvor dagens højeste klasse bliver en Intermediare II for hest, ligesom ponyrytterne kan se frem til en PRT, hvor der i skrivende stund er 21 ekvipager tilmeldt. Søndag kulminerer stævnet i endnu flere spændende klasser, hvor der for hest blandt andet afvikles en Prix St. Georges, og for pony afsluttes stævnet med endnu en PRM. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I alt besøger 155 ekvipager Sydthy Rideklub, når de i den kommende weekend åbner deres fantastiske faciliteter for rytterne til landsstævnet i dressur. Udover bare at komme for at ride og så køre hjem igen, har rideklubben igangsat en række initiativer, de håber bliver populært for stævnets deltagere. De har nemlig i stalden både vandbånd og solarie, som kan benyttes under hele stævnet mod booking og betaling. Foruden vandbånd og solarie, er der også mulighed for at sætte sin hest på folde, der er stillet til rådighed under stævnet. 

Copyright Ridehesten.com
Som en del af landsstævnet, kan man booke sig ind på klubbens vandbånd og solarie. Foto: Privat

Hvis man er tilskuer, er der også en god grund til at lægge vejen forbi Sydthy Rideklub. Der er nemlig en stor, lys rytterstue med udsyn til begge ridehaller. Det er også her, de sultne maver kan finde klubbens cafeteria, som byder på lækre retter lige fra lune kanelsnegle til hjemmelavet lasagne og boller i karry til yderst fordelagtige priser. 

Med de fantastiske faciliteter og mange tiltag, skal Sydthy Rideklubs første landsstævne nok blive en stor succes. 

Stævnets start- og resultatlister. 

Copyright Ridehesten.com
Opvarmnings- og konkurrencebanen ligger i forlængelse af hinanden, så man undgår at skulle udenfor. Foto: Privat
Kristine Ulsø Olsen

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen