Landsstævne ved Hjallerup med Walber Cup finale

14-09-2021 14:57

Christine Krogh Frausing
Skribent

På torsdag går det løs ved Hjallerup Rideklub, når de slår dørene op til fire dages landsstævne, hvor det blandt andet skal afgøres, hvem der skal vinde dette års DM for klubhold

Copyright Ridehesten.com
Rævhalegaard Rideklub da de vandt i 2019. Foto: Ridehesten / Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

På torsdag skydes landsstævnet ved Hjallerup Rideklub igang, og det er ikke småting der står på programmet. To S-klasser skal afvikles i løbet af weekenden, og så skal DRF-mesterskabet for klubhold, der går under navnet Walber Cup, afgøres søndag, når de 8 finalehold stiller til start.

Fredag afholdes Spar Nords S1*, hvor 21 ryttere har meldt til start, og lørdag afholdes en S2** 150 cm. Søndag skal Walber cup afgøres. Det er de 8 hold med flest point efter de 4 kvalifikationer, der er gået i finalen. Der kan være op til 4 ryttere på hvert hold, som henholdsvist skal ride 125 cm, 130 cm og 135. Når holdet har fire deltagere, skal to af rytterne ride 130 cm. 

Fakta
Følgende hold er til start
  • Ponygården Solvangs Rideklub
  • Slangerup-Lynge Rideklub
  • Bækgaarden Sportsrideklub
  • Capacity Showjumping Center
  • Hestehavens Rideklub
  • Danish Derbu Hestesportsrideklub
  • Egene Rideklub
  • Sportsrideklubben
Fold up
Copyright Ridehesten.com
Walber Equestrian spring. Foto: Ridehesten / Sanne Kolind
Nyheden fortsætter efter annoncen

Musik og romsmagning

Fredag kl. 20.00 kommer Henrik Mølbjerg Duo og spiller på stævnepladsen. Henrik Mølbjerg duo, består af Henrik Mølbjerg og Dominic P M Gale.

Lørdag aften kl. 19 afholder Romeriet romsmagning. Der vil være 7 forskellige rom, i 3 forskellige stilarter. Arrangementet afholdes i loungen på stævnepladsen.

Der er altså rigeligt at give sig til ved dette stævne, når der afholdes spændene klasser på den store flotte springbane, samtidigt med at Hjallerup Rideklub har sørget for sociale arrangementer i løbet af aftenerne. 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald