Landsstævne i gang i Fredericia

04-11-2017 07:02

Camilla T. Schrøder

De første vindere er fundet i løbet af fredagens klasser ved landsstævnet i ponyspringning, som afvikles hos Fredericia Sportsrideklub hele weekenden

Copyright Ridehesten.com
Lærke Isabell Godsk og Knockroe Bubble. Foto:Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fredericia Sportsrideklub er i denne weekend vært for et landsstævne med B- og C-klasser i springning for ponyer, og på stævnets første dag i går blev der uddelt rosetter i 14 klasser.

I MA1*-springningen fik Lærke Isabell Godsk markeret sig i toppen af to klasser med tre forskellige heste. Hun vandt med Knockroe Bubble med en fejlfri runde og tiden 51.41, og i samme klasse blev hun også nummer to med ponyen Zoë V.D. Noarderein, som hun sprang banen med på 53.11 sekunder.
I den efterfølgende MA1*-klasse blev det til endnu en sejr  for Lærke Isabell Godsk, denne gang med Kamaro van Orchid's. Se de tre bedst placerede i MA1*-klasserne nedenfor: