Læsning til ferien: Nyt Ridehesten ude nu

01-07-2020 14:00

Marie Helene Rigård Rohleder

Ridehesten magasinet for juli er udkommet, og det byder på flere spændende portrætter af unge talentfulde ryttere, faglige artikler om hestens gennemsnitsalder og grovfoderanalyse samt et stort tema om hestetrailere og meget mere 

Copyright Ridehesten.com
Det nye Ridehesten juli nummer 2020.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Markedet for opkøb, uddannelse og salg af rideheste har fået en ny spiller i Nordentoft Equestrian. Ridehesten har besøgt den nye virksomhed ved herregården Krastrup ved Nibe og blandt andet talt med grundlægger Henrik Amby Jensen for at blive klogere på ideen og visionerne bag Nordentoft Equestrian. 

Køb bladet her og læs hele artiklen. 

På vej med hesten
I månedens tema i det nye Ridehesten går vi tæt på, hvordan du på bedste og sikreste vis kommer fra A til B med din hest. Vi har talt med kørelærer Bent Grue om, hvordan man tager trailerkørekort, og hvilke situationer i trafikken, som man skal være særligt opmærksom på, når man har hestetrailer på krogen. 

I temaet bliver du også klogere på kompetencebevis, og hvilke dokumenter du skal medbringe under transport, og så giver dig også en guide til at få trænet trailerlæsning med din hest sammen med Iben Anthonsen fra Hestretrailer Hjælp. 

Copyright Ridehesten.com
Forsiden af Ridehesten juli.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Læs meget mere om hestetrailer, kørsel, sikkerhed og vedligeholdelse i månedens tema. Tegn abonnement her. 

I det faglige hjørne
Fem danske dyrlæger tog i februar turen til Tyskland for at lære at diagnoticere og behandle med laserakupunktur, metoden PCLAC, hos dyrlægen bag konceptet, Dr. Uwe Petermann. Læs mere om PCLAC og kurset i det nye Ridehesten blad. 

Ridehesten faste ekspert Christina Kryder, uddannet agronom, har også skrevet en faglig artikel om hestens grovfoder. Her kan du blive klogere på, hvordan du skal læse og forstå en grovfoderanalyse, og hvorfor det er så vigtigt at have analyse på det grovfoder, som tildeles hesten. 

Køb bladet her.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner