Glæd dig til det nye magasin

01-07-2022 06:33

Trine Askjær-Jørgensen

Det næste nummer af magasinet Ridehesten, juli 2022, udkommer på søndag og er således snart på vej rundt i landets postkasser. Se her, hvad du kan glæde dig til at læse om

Copyright Ridehesten.com
På forsiden denne gang er Trine van Binsbergen med sin hest Beethoven. Trine mener, der skal gøres noget for, at flere ældre ryttere kommer ud at starte stævner. Foto: Ridehesten.com/Thomas Bach Jensen

Var du ikke selv til DM i dressur hos Helgstrand Event i Uggerhalne, så kan du i det kommende Ridehesten-magasin, juli 2022, komme rundt om hele arrangementet i en lang række korte glimt derfra.

Eftersom DM var en del af sportsplanen frem mod sommerens VM i Herning, kan du selvfølgelig også få et nærmere kig på netop dette arrangement, fordi hvad kræver det egentlig at holde det første VM i fire discipliner på dansk grund?

Er du mere til avl, kan du bl.a. læse avlerprofilen fra Stutteri Lyngbjerg i Nordjylland, der har avlet den succesfulde hoppe Lyngbjergs St. Paris, der blev to'er i unghestechampionatet i Herning og er i betragtning til en UVM-udtagelse. Du kan også blive klogere på, hvordan din avlshoppe kan opnå status som elitehoppe.

Magasinet byder derudover blandt andet på følgende artikler:

  • Klikkertræning og dressur - del 2
  • Gode råd til fodring af avlshoppen
  • Portræt af Rikke Belinda Barker
  • Rejse på hesteryg – kom med til Namibia
  • Stort tema om transport af heste, hvor vi har taget en snak med nogle af de vigtigste aktører på området.

Foruden ovennævnte finder du meget andet spændende læsestof i magasinet, der som altid byder på mange flotte billeder som et supplement til teksterne i de mange artikler. 

På vores webshop kan du bestille magasinerne enkeltvis – juli 2022 er nu tilgængeligt.

Du kan også tegne et 6 måneders abonnement på magasinet Ridehesten – Det koster mindre end en undervisningstime hos en berider, og så kommer det lige direkte hjem til dig hver måned.

Du kan selvfølgelig også læse magasinet online, hvis du tegner et abonnement.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner