Kvalifikation aflyst i pony-turnering

19-09-2024 06:56

Den sidste kvalifikation af Nord-Vest Box Cup, der skulle have været afholdt i weekenden, er blevet aflyst, og det betyder, at DRF har skullet finde en ny arrangør til at afvikle stævnet – det er netop lykkedes

Nyheden fortsætter efter annoncen

Finalen i den prestigefylde springturnering for ponyer, Nord-Vest Box Cup, bliver afholdt i forbindelse med et landsstævne for ponyer på Riders Cup den 7.-10. november. Over foreløbigt 11 kvalifikationer har ponyrytterne kunnet samle point sammen i stilturneringen for at kvalificere sig til denne finale. Den kommende weekend skulle have budt på den sidste kvalifikation ifm. et stævne på Grindsted Rideklub, men klubben har været nødsaget til at aflyse stævnet.

Fakta
Nord-Vest Box Cup

Nord-Vest Box Cup (tidl. DRF Stilspring Cup) er en turnering for ponyspringryttere på kat. III, kat II og kat. I ponyer. Turneringen er åben for ponyryttere, der har max. rytterkategori 3 ved turneringens start, samt er kvalificeret til at ride LB og LA ved C-stævner. Der føres løbende en rangliste for turneringen og ekvipagerne opnår point ved udvalgte C-stævner.

Kilde: Dansk Ride Forbund

Copyright Ridehesten.com
Anastasia Guldager og Jerichau's Golden Girl er foreløbigt i spidsen hos kat. 3-ponyerne. Foto: Ridehesten.com/Aviaja Vindum Hansen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Derfor arbejdede Dansk Ride Forbund ihærdigt i går for at finde en ny arrangør til at afholde den sidste kvalifikation; så deltagerne ikke skulle gå glip af chancen for at ride de sidste afgørende stilkarakterer hjem inden finalen. Det er nemlig kun de 15 bedste (samt evt. ligeplacerede) ekvipager i hver ponykategori, der kvalificeres til finalen i stilturneringen. Det er nu bestemt, at Sønderborg Sportsrideklub afholder den sidste kvalifikation til deres i forvejen planlagte distriktsstævne i weekenden den 27.-29. september. 

Se den foreløbige stilling i turneringen her, hvor du også kan følge med i, hvor og hvornår den sidste kvalifikation skal afholdes. Dansk Ride Forbund opdaterer snarest muligt med en ny dato på deres hjemmeside.

Copyright Ridehesten.com
Riders Cup danner rammen om finalen i ponyspringturneringen. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner