De sidste ryttere klar til finalen i Topponyer Stil Cup

09-08-2020 15:11

Annika Knudsen Lorentsen

I dag blev yderligere tre ryttere kvalificeret til finalen i Topponyer Stil Cup, en kvalifikations, som blev afholdt hos Sønderborg Sportsrideklub og hvor Cecilie Præst Friis tog sejren

Arkivfoto. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen

I dag blev den sidste kvalifikation i Topponyer Stil Cup afholdt hos Sønderborg Sportsrideklub, og her var det ligesom ved de øvrige afdelinger, de tre bedstplacerede der opnåede en plads i finalen.

Topponyer Stil Cup er en turnering for ponyrryttere, hvor der er fokus på rytterens stil og indvirkning på ponyen. Turneringen består af seks kvalifikationsstævner, hvor de tre bedste fra hver afdeling får en plads i finalen.

Finalen afvikles hos Hovgaard Rideklub i næste weekend.

Sejren gik i dag til Cecilie Præst Friis med Låddenhøjs Capring e. Stougjeshoeve Eagle Eye/Shamrock Mr. Oliver (opdr. Ruth og Finn Sandkvist). De red et flot program til hele 78,334 %.

På andenpladsen blev det Elin Lykke Hansen med Clausholm Voyager e. Telynau Souza/Rhydspence Squire (opdr. A.L. Jørgensen), de red til 76,667 %.

Lige udenfor placering i dag, men på en tredjeplads, blev det Laura Hygum van Deurs med Katrevels Abigail e. Klooster's Eltino/Carolinas Moccasin (opdr. Kirsten Kjærsgaard). De red til 76,528 %.