Krafft relanceres efter 30 år på markedet

12-09-2016 14:08

Sveriges mest solgte hestefoder*, KRAFFT får nyt logo og nyt emballage design. Desuden har opskrifterne fået en grundig gennemgang, hvilket har resulteret i en let justering af indholdet

Copyright Ridehesten.com
Business area manager Jesper Bæk

- Udseendemæssigt har vi foretaget nogle modige forandringer, for at give KRAFFT det moderne premium design, som varemærket fortjener. Vi har fået utrolig positiv respons, på de forandringer der er foretaget, både i Sverige og i Europa. KRAFFT eksporteres i dag til mere end 10 lande i Europa, og produkterne klarer sig meget godt i den hårde konkurrence siger Frida Måshammar Nordell, marketings chef Lantmännen Krafft.

Copyright Ridehesten.com

For at sikre den bedste kvalitet er alle opskrifter blevet set igennem i forbindelse med relanceringen.

- Hvad gælder indholdet i vores foder har vi været forsigtige. De forandringer, som er lavet, handler om en let justering af oprindelige opskrifter. F.eks. har vi skiftet importeret sojaolie ud med svensk rapsolie siger Lina Bengtsson (tidl. Jönsson), AgrD og produktudvikler, Lantmännen Krafft.

For mere information, kontakt gerne:

Frida Måshammar Nordell, marketings chef Lantmännen Krafft AB

frida.nordell@krafft.nu

+46 (0)725-189 132

*YouGov AB Sverige. Kvantitativ undersøgelse. Respondenter – Svenske hesteejere ansvarlige for fodringen af 1-5 heste* jan 2016.

/Pressemeddelelse.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner