Kom til kursus: Hvor meget vægt har du i tøjlen?

14-10-2024 22:38

Nu kan du komme til et yderst spændende kursus med Dansk Ride-Instruktør Forening og tand- og mundspecialist, Glenn Møller Espensen

Copyright Ridehesten.com
Nu kan du komme til et spændende kursus om målinger af tryk fra tøjlen. Foto: Ridehesten.com

Nu kan du få en yderst lærerig og spændende oplevelse, når Dansk Ride-Instruktør Forening inviterer til kursus i samarbejde med tand- og mundspecialist, Glenn Møller Espensen. Her vil Glenn fortælle om og demonstrere målinger af tryk fra tøjlen. 

Glenn Møller Espensen er først og fremmest hestetandplejer, men han er også udvikler af de justerbare bid, Adjustbit, som er verdens første justerbare og modulopbyggende bid. Ideen til bidet opstod på baggrund af Glenns daglige arbejde som hestetandlæge, hvor han ofte oplever store udfordringer med at guide hesteejere til at finde og tilpasse det rigtige bid til hesten. Biddet skal nemlig passe til både hest og rytter, og det kan være vanskeligt at guide i, når man ikke kender ekvipagen. Glenns helt store passion er at hjælpe heste og ryttere med at finde et bid, der får rytteren og hesten op på et højere niveau. 

Nu kan du opleve Glenns mangeårige viden og erfaring på helt tæt hold, når han i samarbejde med DRIF afholder kursus i den store opvisningshal på Det Nationale Hestesportscenter, Vilhelmsborg. Kurset bliver afholdt den 22. oktober fra klokken 10-16, og alle er velkomne. 

For at tilmelde dig kurset, skal du overføre 253 kroner på MobilePay til nummeret: 631313, og herefter er din tilmelding gældende. Der vil blive serveret sandwich samt vand og kaffe på dagen. 

/ Dansk Ride-Instruktør Forening. 

Copyright Ridehesten.com
Glenn Møller Espensen er mund- og tandspecialist, men han er også udvikleren bag verdens første justerbare og modulopbyggende bid. Foto: Ridehesten.com/ Jørgen Bak Rasmussen

 

 

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner