Kom til en lærerig aften: Unghest og vejen frem

18-10-2024 06:36

Nu har du mulighed for at komme til en særdeles lærerig aften, når Dansk Varmblod Region 2 inviterer medlemmer såvel som ikke-medlemmer til et arrangement om vejen frem med unghesten. Her vil Rune Willum stå i spidsen for aftenen

Copyright Ridehesten.com
Dansk Varmblod Region 2 inviterer til en lærerig aften med træning af dressurhesten i fokus. Foto: Ridehesten.com/ Annika Knudsen Lorentsen

Kom frisk til en lærerig aften, når Dansk Varmblod Region 2 afholder et spændende arrangement med berider og medlem af DV's avledelse, Rune Willum, som vil fortælle om, hvordan dressurheste kan trænes og udvikles. Der vil blive fremvist et udvalg af fantastiske varmblodsheste på forskellige niveauer. 

De ryttere du kan glæde dig til at se til denne aften, er ingen ringere end blandt andet OL-reserve, Nadja Aaboe Sloth, der tager en 6-års hest med sig. Ligeledes kommer Selina Solberg Vittinghus med både en 4-års og en 11-års hest, så her bliver det tydeligt for enhver at se, hvordan træningen afspejler sig i alderen. Derudover vil Anne Tronesegaard medbringe en 5-års hest, ligesom Joachim Thomasen kommer med en Grand Prix-hest. 

Copyright Ridehesten.com
Rune Willum vil stå i spidsen og fortælle om træningen af hestene. Foto: Ridehesten.com/ Britt Carlsen

Information om arrangementet
Arrangementet finder sted torsdag den 24. oktober 2024 klokken 19.00 på Riders Cup, Tybjergvej 14, 4160 Herlufmagle. Prisen for medlemmer af Dansk Varmblod er 150 kroner, mens Ung i DV kan opleve arrangementet for 75 kroner. Er du ikke medlem af Dansk Varmblod, kan du stadig deltage, da vil prisen være 250 kroner inklusiv kaffe og kage. 

Tilmelding
For at tilmelde dig denne spændende aften, skal du betale senest den 20. oktober 2024 på følgende MobilePay: 353245. Indbetaling via MobilePay gælder som billet og skal kunne fremvises på dagen. 

/ Dansk Varmblod. 

Copyright Ridehesten.com
OL-reserve, Nadja Aaboe Sloth, er en af de ryttere, du kan opleve. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø
Astrid Ø. Sørensen

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen