Kom og hør om nyt rideakademi

15-09-2022 13:18

Trine Askjær-Jørgensen

Søndag den 25. september, når der er Efterskolernes Dag landet over, kan du komme på Vilhelmsborg i tidsrummet 13-17 og høre mere om et spritnyt rideakademi, der optager elever til skoleåret 2023/2024

Copyright Ridehesten.com
Niels-Jørgen Johansen og Toni Hessner på Vilhelmsborg. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Toni Hessner, der har 17 års erfaring som forstander på TronsøSkolen i Grindsted, og avler på Stutteri Tophøj og tidligere forstander på Aalestrup Naturefterskole, Niels-Jørgen Johansen, står som henholdsvis forstander og bestyrelsesformand bag et nyt projekt på det nationale hestesportscenter Vilhelmsborg syd for Aarhus. Toni fik sammen med direktør for Dansk Varmblod, Casper Cassøe, ideen om, at der skulle etableres en skole på Vilhelmsborg.

Den ide bliver nu til virkelighed, og skolen, der har fået navnet KUSTOS Rideakademi – Vilhelmsborg Fri Fagskole, optager sine første elever til skoleåret 2023/2024. Her bliver det muligt at tage både en 10. klasse eller et 1-årigt kursusforløb, hvor man kan tage enkeltfagsprøver, samtidig med at man går på enten en heste- eller håndværkerlinje.

Derfor kan du nu her søndag den 25. september, når der er Efterskolernes Dag landet over, også komme til åbent hus på Vilhelmsborg for at høre mere om den nye frie fagskole, der starter på stedet. Et sted, hvor man bl.a. kommer til at kunne dykke ned i sin passion og virkelig nørde hest i fantastisk natur og sportslige rammer.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Du møder bare op ved hovedbygningen på Vilhelmsborg kl. 13, hvor blandt andre Toni Hessner i tidsrummet fra 13-17 viser rundt og fortæller om, hvad man kan forvente af et skoleår på stedet.

I det næste nummer af magasinet Ridehesten, som udkommer den 2. oktober, kan du læse en dybdegående artikel om KUSTOS Rideakademi – Vilhelmsborg Fri Fagskole. Vi hos Ridehesten har nemlig taget en snak med de tre mænd bag, som glæder sig utrolig meget til, at der endelig bliver en skole i de fantastiske rammer på Vilhelmsborg.

Du kan også se mere om den nye skole på deres Facebook-side.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen