Karoline Kjær mest vindende rytter ved Christmas Show

11-12-2021 21:04

Annika Knudsen Lorentsen

Det er efterhånden en tradition, at Trolle Company sponsorer et flot sæt udstyr til den mest vindende rytter i forbindelse med Nathalie Horse Care Christmas Show, som kåres lørdag aften her på Vilhelmsborg. I år gik titlen til bare 16-årige Karoline Sloth Kjær, som har haft et særdeles succesfuldt stævne

Copyright Ridehesten.com
Karoline Sloth Kjær og Cocorico de Riverland. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Blandt de i alt 468 ekvipager, der er til start ved Nathalie Horse Care Christmas Show 2021 lykkedes det 16-årige Karoline Sloth Kjær at ride flest point hjem i konkurrencen om at blive mest vindende rytter. 

Karoline red titlen i hus på den velspringende Cocorico de Riverland e. L'Arc de Triomphe Z/ Kashmir van het Schuttershof og sammen opnåede de 46 point for deres mange flotte placeringer og sejrer. 

Jeg skal lige vænne mig til det, men det er rigtig dejligt, at det har gået så godt [Karoline Sloth Kjær]

– Det har været spændende at ride ved Christmas Show, og det er altid fedt at være på Vilhelmsborg, fortæller Karoline Sloth Kjær og fortsætter: 

– Det er selvfølgelig noget  andet at ride på hest fremfor pony, som jeg er vant til. Jeg skal lige vænne mig til det, men det er rigtig dejligt, at det har gået så godt. Jeg er også rigtig glad for den anerkendelse jeg har fået, ved at blive mest vindende rytter. 

Copyright Ridehesten.com
Karoline Sloth Kjær. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen