Kollektionen er klar til den sydtyske hingstekåring

09-01-2021 14:22
Avl

I uge 3 afvikles den sydtyske hingstekåring i forbundet DSP, og vi ser her nærmere på kollektionen af dressur og springhingste

Copyright Ridehesten.com
Kashmir van het Schuttershof - Mylord Carthago - Landor S.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den sydtyske hingstekåring afvikles den 20.-23. januar i forbundet DSP (Deutsches Sportpferd), der er en sammenslutning af tyske varmblodsavlsforbund. Hingstekåringen er den 18. af sin slags, og den afholdes på det olympiske ridesportsanlæg i München-Riem.

I alt 73 hingste fremstilles for dommerne, og de fordeler sig to en dressurhingstekollektion på 49 individer og en springhingstekollektion bestående af 24 hingste. Springhingstekollektionens 24 hingste har 17 forskellige fædre, hvor Hickstead White (4), Cornet Obolensky (3), Eldorado van de Zeshoek (3) og Zinedream (2) er de mest fremtrædende.

Copyright Ridehesten.com
Vitalis - Diamond Hit - Stedinger.
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dressurhingstekollektionen er det hingstene Secret (5), Asgard's Ibiza (3) og Don Royal (3) med til at tegne billedet. Også DV-hingstene Sezuan og Blue Hors Zackerey har en søn med, ligesom den danskavlede hannoveranerhingst Zoom har to sønner med; Sezuan, Zackerey og Zoom er jo alle efter Blue Hors Zack. Der er også sønner efter danskejede hingste som Fürstenball og Vitalis, lige som dansk Anne van Olst Glamourdale, som netop er blevet årets KWPN-hingst, har en søn med til kåringen.

Hingstekåringen vil kunne ses på Clipmyhorse.tv.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner