Koefoed-Nielsen placeret i Belgien

12-09-2023 14:40

Danske Mathilde Koefoed-Nielsen, der har boet og redet i Tyskland i ni år, opnåede i weekenden flere gode resultater ved det internationale stævne i belgiske Waregem

Copyright Ridehesten.com
Mathilde Kofoed-Nielsen og Odin Unik. Foto: HypoMedia
Nyheden fortsætter efter annoncen

28-årige Mathilde Koefoed-Nielsen er selvstændig dressurrytter med base i tyske Kaiserslautern. Hun flyttede til Tyskland for ni år siden efter sin studentereksamen, da hun fik job hos Grand Prix-rytter Uta Gräf. Efter to år hos den tyske toprytter blev hun selvstændig har har drevet egen forretning i syv år.

Mathilde kommer fra en hestefamilie, og hendes forældre Karina og Jan Koefoed-Nielsen har bl.a. avlet Jakas Don Louvre, som Karoline Rohmann har international succes med. Mathilde har helsøsteren Jakas Lunik e. Blue Hors Don Romantic/ Lauries Crusador xx i sin stald i Tyskland og er Grand Prix-placeret på DV-hoppen.

En af Mathildes gode kunder igennem flere år er Paul Wieschemann, der for 2½ år siden investerede i DV-vallakken Odin Unik e. Denver TT/ Blue Hors Don Romantic, som er avlet af Stutteri Unik v/ Morten Skov og dengang var ejet af Blue Hors.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Paul ønskede at investere i en talentfuld hest, som jeg kunne uddanne mod Grand Prix og forhåbentlig på et tidspunkt også starte internationale stævner på. Vi købte Odin hos Blue Hors, og jeg var ikke i tvivl om, at han havde kæmpe talent for Grand Prix, og indtil nu har han indfriet alle forventninger og mere til, fortæller Mathilde.

Odin Unik var netop en af de heste, hun havde med til det internationale stævne i Waregem i Belgien i weekenden. Det blev de første to dage til en tredje- og en andenplads i Intermediaire A og B med procenter sidst i 60'erne og på trejdedagen en andenplads i Intermediaire A/B Kür med 71,255%. Med Paul Wieschemanns anden hest, Sezciano Forte e. Sezuan/ Donnerschlag, fik hun en femteplads i Intermediaire I Kür.

Resultater fra stævnet i Waregem

Copyright Ridehesten.com
Mathilde Kofoed-Nielsen og Odin Unik. Foto: HypoMedia
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner