Klar til finalen: Stutteri Ask Trophy

20-03-2024 14:06

Den kommende weekend står i spændingens tegn, når vinderen af Stutteri Ask Trophy skal findes. Stævnet, der har til formål at udvikle og fremme den danske ungdomselite i springning

Copyright Ridehesten.com
Sidste års vinder af Stutteri Ask Trophy for childrenryttere - Malou Therese Mulbjerg Larsen med Champagne KS. Foto: Ridehesten/Juliemaja Søndergaard.

Stutteri Ask Trophy er en landsdækkende springturnering for ponyer og unge ryttere på B-niveau, og i den kommende weekend fra d. 22.-24. marts, skal vinderen af konkurrencen findes. 

Stutteri Ask Trophy er en relativ ny turnering, der første gang blev afholdt i 2022. Siden da har den tiltrukket opmærksomhed fra både ryttere og tilskuere, der er ivrige efter at se de unge talenter folde sig ud på banen. 

Copyright Ridehesten.com
Sidste års vinder af Stutteri Ask Trophy for juniorer - Noah Just Broch med Price Dance. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.

Spændingen vil være til at føle, når de talentfulde ekvipager går på banen for at kæmpe om titlen som vinder af Stutteri Ask Trophy 2024. Med så mange talenter samlet under ét tag, bliver det et stævne med spænding og konkurrence på højeste plan. 

Se startlisterne til stævnet her. 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen