Kent Farrington vandt Rolex IJRC Top 10

14-12-2019 17:45

Camilla Tiefensee Schrøder

De ti bedste ryttere på verdensranglisten dystede i går i den storstilede Rolex IJRC Top 10-finale ved CHI Geneva, og det blev amerikanske Kent Farrington, der løb med sejren. Se videoklip fra konkurrencen her

Copyright Ridehesten.com
Kent Farrington og Austria 2. Foto: Rolex Grand Slam / Ashley Neuhof
Nyheden fortsætter efter annoncen

Med over to sekunders afstand til nærmeste konkurrent, irske Darragh Kenny, lykkedes det i går Kent Farrington at vinde Rolex International Jumping Riders Cup Top 10-finalen på den 11-årige hoppe Austria 2 e. Casall/Corrado I, som han har redet i under et år.
– Hun er fantastisk. Jeg begyndte at ride hende i maj, og jeg tænkte med det samme, at hun var en exceptionel hest. Hun er meget lille i statur, men hun har et kæmpe hjerte og springer forrygende. Det her er den største klasse, hun har sprunget i sit liv, og at det lykkes at vinde er helt utroligt, udtaler Kent Farrington i en pressemeddelelse fra stævnet.

Udover Kent Farrington var Darragh Kenny den eneste dobbelt fejlfri rytter. Tyske Christian Ahlmann kom på trejdepladsen med en enkelt tidsfejl i første runde, og hans landsmand Daniel Deusser fik fire fejl, men var hurtig nok til at snuppe fjerdepladsen foran verdens nummer et, Steve Guerdat.

Se resultatlisten med videoklip.

Det er anden gang i karrieren, at Kent Farrington vinder den prestigefyldte springkonkurrence for verdens top 10. Sidste gang var i 2015.
På nuværende tidspunkt ligger han faktisk på en 11.-plads på FEI's verdensrangliste, og han var derfor kun med, fordi Elizabeth Madden (verdensranglistens nr. 7) ikke gjorde brug af sin plads.

I morgen er der endnu en omgang spændende topspringning på programmet ved stævnet i Geneve, når rytterne tørner sammen i Rolex Grand Prix.

Se start- og resultatlisterne
 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen