Klar til at indtage Herning

07-02-2015 09:58

Beriderelev Søren Wind ser frem til at ride ved Dansk Varmblods Hingstekåring, hvor han både skal ride ved Katrinelund Unghestechampionat i springning og under Forårsauktionen

Copyright Ridehesten.com
Søren Wind og Bajads ved JBK Horse Shows 2014.

- Jeg skal have en 5-års hest med til Herning, som jeg skal ride Katrinelund Unghestechampionat i springning på samt vise den frem, når den skal på auktion, fortæller beriderelev Søren Wind, der skal ride Bajads e. Cajus/Casir Ask (opdr. Tommy Sørensen).

- Jeg glæder mig meget til at ride i Herning. Det er noget, jeg altid godt har kunnet tænke mig at prøve, da det er nogle fantastiske omgivelser, og så synes jeg, når man selv har været tilskuer, at der har været en god stemning. Og så glæder jeg mig også meget til at vise Bajads frem, da den har udviklet sig rigtig meget de seneste måneder og bare er klar til at indtage Herning, fortæller Søren, som også ser frem til at se både clinic og gallashow.

- Jeg har haft bajads med ude til nogle forskellige stævner, for at den får lidt mere stævneerfaring og får kigget af, inden den skal ind og gå i den store hal. Og derudover sørger jeg hellers bare for, at han er i form og ved godt humør.

- Den største udfordring bliver nok at holde nerverne i ro og bare ride, som man plejer uden at lade sig påvirke af omgivelserne. Jeg er sikker på det bliver en stor og god oplevelse både som rytter og tilskuer. Jeg har også store forventninger til Bajads, da jeg synes, han er en kanon springhest. Og så er han bare i form og har udviklet sig meget de sidste par måneder, og som altid springer han helt fantastisk!

OPDATERING!
Du kunne opleve Søren Wind og Bajads i Katrinelund Unghestechampionat i springning og ved Forårsauktionen under Dansk Varmblods Hingstekåring den 5. til 8. marts 2015. En video af ekvipagen på Facebook medførte dog et hurtigt salg til en tysk køber, hvorfor ekvipagen alligevel ikke vil være at finde ved Dansk Varmblods Hingstekåring 2015.

Unghestechampionat

Dansk Varmblod

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen