Klar til afgørelse af tre mesterskaber

29-07-2019 14:58

Annika Knudsen Lorentsen

Det bliver en spændende uge, hvor de dygtigste danske ekvipager mødes for at dyste om medaljer ved DM for seniorryttere, samt Agria DRF-Mesterskaber for junior- og ungryttere, i de flotte rammer hos Absolute Horses ved Sommersted

Copyright Ridehesten.com
Maria Hjort Frederiksen og Dublé er blandt ekvipagerne der deltager i senior DM.

I denne uge mødes de bedste danske ryttere, i tre aldersgrupper, i kampen om medaljer ved Absolute Horses i Sommersted. Allerede onsdag rider mesterskabsrytterne en opvarmningsklasse, men de første af de indledende runder rides torsdag. Her skal både junior- og ungrytterne nemlig ride deres kvalifikation, mens deres finale rides lørdag. 

Seniorrytterne rider kvalifikation fredag, mens finalen afholdes søndag. Hos seniorrytterne er der mange stærke kort til start, og det bliver spændende hvilke tre ryttere der kan træde op på podiet på søndag.

Internationalt stævne

Sideløbende med de tre mesterskaber afholdes der internationalt stævne med klasser fra 125 cm til 150 cm, så foruden mesterskabsdeltagerne vil flere dygtige danske og udenlandske ekvipager mødes i Sommersted fra på onsdag. Heriblandt kan nævnes Abdullah Alsharbatly, som har deltaget ved flere store mesterskaber, heriblandt har han opnået en 2. plads ved WEG i Kentucky i 2010. Desuden stiller blandt andre også svenske Jens Fredricson til start med blandt andet den 9-årige Karmel van de Watering. 

Ridehesten er til stede i løbet af stævnet, for at fotografere de mange ryttere, samt bringe jer de seneste nyheder og resultater fra stævnet.

Følg start- og resultatlister for stævnet her. 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen