Kasprzak og Freese på toppen

07-08-2023 14:05

Mellem UVM-klasser i Ermelo blev der i går afviklet Grand Prix Special og Kür, og küren blev ikke helt uden spænding, da strømmen på stadion udeblev en halv time, og Anna Kasprzaks starttid blev trukket ud

Nyheden fortsætter efter annoncen

I søndag morgens CDI3* Grand Prix Special var de danske farver repræsenteret af Lone Bang Zindorff  med sin 13-årige hannoveranerhoppe Thranegaardens Rostov e. Blue Hors Romanov/ Diamond. Parret leverede et ridt til 71,128% og blev placeret som nr. 5.

Sejren gik igen til norske Isabel Freese og danskejede Total Hope e. Totilas/ Blue Hors Don Schufro, der opnåede 75,681% og distancerede feltet med flere procentpoint. Som i Grand Prixen gik andenpladsen igen til britiske Charlotte Fry med den kun 9-årige Especial e. Everdale/ Vivaldi, der fik 72,234%.

Klassens resultat.

Copyright Ridehesten.com
Anna Kasprzak og Addict de Massa. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Anna Kasprzak havde kun lige afsluttet hædersceremo og pressemøde efter UVM-sejren med 7-årige Danciero, inden hun skulle side på næste hest og varme op til eftermiddagens Grand Prix Kür. Da hun var i fuld gang med opvarmningen af sin 13-årige vallak Addict de Massa e. San Amour I/Maestro, gik strømforsyningen til hel stadion på grund af vand i elkablerne.

Regnen var i forvejen massiv, og at klassen så blev en halv time forsinket gjorde ikke Anna Kasprzaks forberedelse til Küren lettere. Ikke desto mindre red hun ind  som niende og sidste ekvipage i klassen og leverede et ridt, der var en vinder værdig – og med 76,980% var sejren hendes.

Klassens resultat.

Copyright Ridehesten.com
Anna Kasprzak og Addict de Massa. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen