Anne van Olst ikke til start i Olympia

16-12-2008 10:41
I dag åbner dørene for Olympia - London International Horse Show, og en hel uges stævne med klasser i både spring og dressur. I aften lægges der hårdt ud med World Cup-kvalifikationsklassen i dressur kl. 19.30, hvorefter küren afvikles i morgen kl. 20.10. Anne van Olst skulle have deltaget, men har desværre måtte melde fra pga. sygdom.
Copyright Ridehesten.com
Anne van Olst måtte lægge sig med halsbetændelse i sidste uge og har ikke haft mulighed for at træne Clearwater optimalt op til World Cup i London (Arkivfoto: Ridehesten.com)

Endnu en prominent rytter, Anky van Grunsven, skulle have deltaget, men har meldt fra pga. en rygskade. Dermed er den kommende stjerne Adelinde Cornelissen og Parzival storfavoritter i Olympia. Den blot 29-årige hollandske rytter har allerede sat sine markante aftryk i stævnejournalerne. Ved at vinde over Anky van Grunsven i både Grand Prix og Grand Prix Kür i World Cup-kvalifikationen i Stockholm i november, har Adelinde hurtigt sat sig i respekt som en farlig modstander inden for dressuren. Adelinde lå sidste år som nr. 6 på World Cup-ranglisten og hun ligger nu med en enkelt start pt. på en delt 11.plads sammen med tyske Isabell Werth og danske Anne van Olst. Øverst på ranglisten ligger landsmanden Christa Laarakkers. Rolex FEI World Cup i spring bliver også afviklet på Olympia, og her stiller rytterne til start om søndagen. Thomas Velin stiller bl.a. til start her, sammen med mange andre topnavne. Thomas Velin ligger efter det femte kvalifikationsstævne i Geneve i sidste weekend som nr. 8 på Rolex FEI World Cup ranglisten, og er dermed rykket fire pladser op siden sidst. Kilde: Dansk Ride Forbund

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen