Danskere til World Cup-finale

06-03-2023 15:20

Annika Knudsen Lorentsen

Maria Thinggaard Sørensen og Freja Linde er klar til World Cup-finalen 2023 i voltigering, som afholdes i Omaha, USA til april, hvor der også kommer danske dressur- og springryttere til start

Copyright Ridehesten.com
Freja Linde og Maria Thinggaard Sørensen. Foto: Ridehesten.com/Astrid Sørensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

22-årige Maria Thinggaard Sørensen og 27-årige Freja Linde er blandt de bedste danske voltigeringsudøvere, og de har blandt andet deltaget ved VM i sommers i Herning, og ved EM i Rotterdam i 2019.

Nu er de klar til endnu et stort stævne, for via en invitation, har de sikret sig en plads ved den prestigefyldte World Cup-finale, som i år afholdes i Omaha, USA, fra den 4.-8. april. 

Copyright Ridehesten.com
Maria Thinggaard Sørensen og Freja Linde. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

De to danske udøvere skal deltage i disciplinen Pas de Deux, hvor de i fællesskab laver de krævende øvelser på hesteryg. Sammen har de meget erfaring, og ved VM i Herning sikrede de sig en flot femteplads. Herefter var planen egentligt, at de ville stoppe deres professionelle samarbejde efter fem år sammen, men da invitationen til World Cup-finalen tikkede ind, blev planen ændret. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I et opslag på deres fælles Instagram skriver de følgende: 

– Vi skal til World Cup finalen i USA. Ja du hørte rigtigt, vi kunne bare ikke modstå muligheden for at give os dette minde for livet. Så fortsæt med at følge os og dele vores konto, for der vil komme spændende ting op på denne side næste år. 

Ved finalen i USA får de to danske voltigeringsudøvere efter planen selskab af Andreas Schou, der skal rides finalen i springning og Nanna Skodborg Merrald, der skal deltage i World Cup-finalen i dressur. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen