World Cup fortsætter i Stuttgart

13-11-2023 15:33

Annika Knudsen Lorentsen

I denne uge mødes både dressur- og springryttere til World Cup-kvalifikationen i tyske Stuttgart, og det bliver med danskere til start i begge discipliner

Copyright Ridehesten.com
Lars Bak Andersen med Ethene. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Stuttgart, Tyskland danner rammen om den næste World Cup-kvalifikation, hvor springrytterne i denne uge mødes i den femte kvalifikation i den vesteuropæiske liga, mens dressurrytterne mødes i deres tredje kvalifikation for sæsonen. 

I denne uge er de danske ryttere stærkt repræsenteret ved World Cup-stævnet, da der både er en dansk springrytter og to dressurryttere tilmeldt World Cup-stævnet, mens også en dansk ponyspringryttere kommer til start i ponyspringklasserne, der også afholdes ved stævnet. Det drejer sig om Palma Sophie Gry Jansson-Christensen.

I de 5-stjernede World Cup-springklasser, er det Lars Bak Andersen, som allerede har haft en travl World Cup-sæson, der kommer til start. Lars har været til start i Oslo, Helsinki og senest Verona, og i denne uge er turen kommet til Stuttgart. Med sig bringer han hestene Ethene e. San Patrignano Corrado/ Cayado 3, Baloucan e. Baloubet du Rouet/ Cancara og Catelly e.Catalido/ Ephebe. 

Copyright Ridehesten.com
Nanna Skodborg Merrald med Blue Hors Don Olymbrio. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

To danske dressurryttere
Ved stævnets World Cup-dressurklasser kan publikum glæde sig til at se to danske ryttere. Det drejer sig om Nanna Skodborg Merrald med Blue Hors Don Olymbrio e. Jazz/ Olympic Ferro og Andreas Helgstrand med Queenparks Wendy e. Sezuan 2/ Blue Hors Soprano.

Andreas Helgstrand er desuden tilmeldt de 4-stjernede konkurrencer. Det er han med hingsten Jovian e. Apache/ Tango. 

Følg stævnets start- og resultatlister her.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen