Karsten forlader Blue Hors

26-10-2018 09:30

Britt Carlsen

Gennem 24 år har Karsten Petersen været en central person på Blue Hors, nu går han på efterløn, men inden da er der en afskedsreception for venner af huset

Copyright Ridehesten.com
Karsten Petersen går på efterløn efter 24 år hos Blue Hors.

Karsten Petersen har i løbet af sin tid på Blue Hors med stor faglighed uddannet et utal heste – først som berider, men især som den ansvarlig for at klargøre unghingste til diverse forbesigtelser og hingstekåringer både herhjemme og i udlandet. Desuden har Karsten haft ansvaret for avlsrådgivning til opdrætterne og inseminering af hopper.

Karsten har altid været særdeles vellidt i avlerkredse. Hans smittende humør og store indsigt i avlen har gjort ham populær blandt både den erfarne og mindre erfarne avler, når der har været brug for råd og vejledning.

"Det er derfor med blandede følelser, at vi modtog beskeden om Karstens beslutning om at gå på efterløn. Blandet fordi vi naturligvis på den ene side respekterer Karstens ønske om at få mere tid til familien og ikke mindst hans passion for motorcykler – men på den anden side kommer vi til at savne Karsten som kollega." Sådan skriver Blue Hors på deres hjemmeside. 

Afskedsreception for Karsten finder sted tirsdag d. 30. oktober, kl. 15:00 til ca. kl. 17:00 på Blue Hors, Tørskindvej 70, 7183 Randbøl. Venner af huset, herunder avlere og forretningsforbindelser er velkomne - tilmelding på mail til Susanne Møller (susanne@bluehors.dk), senest d. 26. oktober.    

Læs en stor artikel om Karsten Petersen i magasinet Ridehestens novembernummer, som netop er gået til trykkeriet

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen