Karlslunde Rideklub tog guldet!

15-09-2019 20:45

Rikke Hald Jensen

Trods blæst og en smule regn var dagen i Frederikshavn fyldt med flotte ridt, hvor 11 hold dystede til det sidste til for at blive Danmarks bedste pony-dressur-hold

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Med knap 10 point til 2. pladsen og med ikke mindre end fire 1. pladser til over 72%, blev årets vinder, af Agria DRF-mesterskaberne for hold for dressurponyer: hold 2 fra Karlslunde Rideklub bestående af Esther Rude Hare på SCHIWAGO, Thilde Rude Hare på MORGENSTERNS DAKAR , Sandra Gudesen på PRÆSTEGAARDENS AMAZING COCO og Liva Addy Guldager Nielsen på D'ARTAGNAN 187 med sammenlagt 435.086 %.

Sølvet gik til Sportsrideklubben – Hold 2 bestående af Josefine Bønding på RS FLIP FLOP & FLY, Cecilie Lyngvild på TOVDAL'S GOLDEN FUTURE IMPERIAL, Emilie Balling Nissen på DIVINO VAN STAL ROMANO og Mathilde Sofie Jepsen på TACKMANN'S COOKIE med 425.483 %.

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sidste hold der fik lov til at komme til præmieoverrækkelsen til pony, og dermed vinderne af bronzemedaljen, blev holdet fra Herning Rideklub. Holdet bestod af Gry Dietz Viborg på POPPELGÅRDENS DA CAPO, Astrid Würtz Green Andersen på GOLDEN BOY, Andrea Hamann Sand på VOGNMANDGÅRDENS BENTLEY og Nathalie Thomassen på LYKKEHØJS DREAM OF DORNIK med 415.611 %.

Copyright Ridehesten.com

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen