Jysk Rideuge er i gang

16-07-2023 09:41

Mille Albinus Hjermitslev

For 24. gang er Silkeborg Rideklub klar med danmarks længste ridestævne

Copyright Ridehesten.com
Jysk Rideuge 2023. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fra lørdag d. 15. juli til søndag d. 23. juli afholder Silkeborg Rideklub Jysk Rideuge med dressur og springning.  

Det er 24. gang, at Silkeborg Rideklub kan byde velkommen til Jysk Rideuge; et c-stævne i springning for hest og dressur for hest og pony. Stævnet varer som udgangspunkt hele uge 29, men er i år blevet forlænget: det starter allerede lørdag d. 15. juli. Fem dages dressur afsluttes med fire dage med springning. Foruden almindelige klasser er stævnet også vært for en kür, DRF Para Cup og Danmarks Cup i springning. 

Copyright Ridehesten.com
Jysk Rideuge 2023. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Faciliteterne for heste, ryttere og tilskuere 
Sidste år fik Silkeborg Rideklub anlagt nye baner med Ebbe-Flod system med fiberbund. Det betyder, at hele stævnet nu samles på samme rideanlæg. Det giver publikum mulighed for at overvære både konkurrencebaner og opvarmning samtidigt med, at de kan lægge vejen forbi Café Den Gyldne Krybbe, der har til huse i klubben.

I år står banerne i eminent stand, og det giver de bedste betingelser for et succesfuldt stævne for de mange ekvipager, der lægger vejen forbi Jysk Rideuge.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er også mulighed for at shoppe rideudstyr hos 24riders og MS Rideudstyr, i Illeruplunds stand med gårdbutiksvarer og aloe vera samt hos Doris Vestergaard, der syer stævnejakker og andet rideudstyr på mål. Derudover har Poul Munk en stand mandag og Polaris ATV en stand mandag og tirsdag.

Til august er Silkeborg Rideklub endnu engang vært for et stort ridestævne. Denne gang er det Danmarks Cup for ponyspringrytterne, der står for tur. 

Copyright Ridehesten.com
Mai Lynggaard og Roosgårdens Cisco II ved Jysk Rideuge 2023. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Jysk Rideuge, Danmarks Cup for hest

Jysk Rideuge, DRF Para Cup kval.

Ridehestens fotograf er til stede i løbet af søndagen.

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing