Cathrine og Cassidy tilbage som vindere i Herning (video)

22-10-2021 21:52

Annika Knudsen Lorentsen

De dygtige dressurheste dansede her til aften i Jyske Bank Boxen ved World Cup Herning, hvor de blev flot fremvist af deres ryttere. Sejren blev dansk, da Cathrine Dufour leverede en fremragende præstation, som blev belønnet med mere end 77 procent – en præstation som Cathrine også selv var særdeles glad for og hun udtrykte stor taknemmelighed overfor sin mangeårige partner Atterupgaards Cassidy

Nyheden fortsætter efter annoncen

Så er World Cup-klassen ved World Cup Herning 2021 i gang, hvor de dygtige dressurryttere her til aften har redet Grand Prix. 

Danske Cathrine Dufour stillede til start med sin mangeårige partner Atterupgaards Cassidy e. Caprimond/Donnerhall 11 (opdr. Atterupgaard) og sammen betagede de, som altid publikum, som gav et stående bifald til parret efter ridtet. 

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Dufour var rigtig glad i sadlen på Atterupgaards Cassidy efter dagens ridt. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Dommerne var også godt tilfredse, og selvom der var lidt forskel i bedømmelserne fra de enkelte dommere, så endte parret på flotte 77,553%.

Jeg var virkelig rørt over hans præstation, det her er for hans skyld, og for at han føler, at han også er vigtig [Cathrine Dufour]

Deres score rakte til en ret overlegen sejr og i videoen nedenfor kan I høre hvordan en glad Cathrine udtrykte sin taknemmelighed overfor 18-årige Cassidy og det danske publikum.

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Klar til Kür i morgen
Carina Cassøe Krüth
fik desværre en dyr fejl i changementerne, som kostede hende dyrt. Et ellers flot program i sadlen på den smukke hoppe Heiline's Danciera e. Heiline's Danciera e. Fürstenball/De Niro (opdr. Stald Heiline) sørgede dog for, at hun alligevel opnåede flotte 75,474%, hvilket var nok til en fornem andenplads i World Cup-klassen. 

Copyright Ridehesten.com
Carina Cassøe Krüth og Heiline's Danciera. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det var en lidt underlige fejl og jeg ved faktisk ikke helt præcis hvad der skete. Hun var dog slet ikke påvirket og fortsatte superfint bagefter, og jeg synes vi havde en rigtig god tur. Jeg synes faktisk, at det her program passer rigtig godt til hende, så det var ikke så slemt som frygtet, fortæller Carina med reference til det forkortede Grand Prix-program, som ekvipagerne skulle ride i dag. 

– Det er i morgen det gælder og det her var en rigtig god opvarmning, hvor vi havde en rigtig fin følelse inde i arenaen, slutter hun. 

Copyright Ridehesten.com
Carina Cassøe Krüth med Heiline's Danciera. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Hollandske Dinja van Liere med Hermes e. Easy Game/Flemmingh startede virkelig imponerende ud og lå en overgang til rigtig høje procenter. Der indløb lidt fejl hen mod slutningen af klassen, men alligevel opnåede ekvipage 74,921%, hvilket rakte til en flot tredjeplads. 

Copyright Ridehesten.com
Dinja van Liere med Hermes. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Tyske Helen Langehanenberg med Annabelle 110 e. Conteur/Linaro tog fjerdepladsen, mens danske Nanna Skodborg Merrald med Blue Hors Zack e. Rousseau/Jazz tog femtepladsen.

I morgen mødes rytterne igen i World Cup Kür. 

Se resultatet fra klassen HER

Copyright Ridehesten.com
Nanna Skodborg Merrald med Blue Hors Zack. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald