Julie Meiland i A-truppen

20-02-2014 14:01

Ved en fejl var Julie Meiland ikke med på rideforbundets først offentliggjorte liste over A-truppen for U21-ryttere i springning – dette var en fejl, som nu er blevet rettet

Copyright Ridehesten.com
Julie Meiland og Coolman.

Desværre havde Dansk Ride Forbund ved en fejl ikke få noteret Julie Meiland på liste over A truppen for U21 springryttere – den fejl er nu rettet.

Julie Meiland og Coolman har repræsenteret Danmark de sidste tre år i træk ved europamesterskaberne, altid med fine resultater.

Det bedste resultat ved EM er holdsølv for juniorer 2011. Julie er endvidere placeret i top 5 i den lille finale i både Spanien 2012 og top 3 i Østrig 2013 for U21.

Julie og Coolmann har redet samtlige CSIO Nation Cups for det danske hold siden 2010. Hun rider nu fuld tid i Tyskland hos Stald Leichle og er en del af den rygrad, der danner U21 A-truppen i springning.

Julie var udsat for et styrt i december ved Danish Derby på Vilhelmsborg, hvor hun i omspringningen styrtede og brækkede kravebenet. Julie og Coolmann er nu fit for fight igen og glæder sig til udfordringerne i sæson 2014.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner