Endnu en samling til UVM i springning

07-06-2021 14:29

I forbindelse med udtagelse til UVM-truppen afholdes endnu en ”B-samling”. På grund af situationen i foråret har udvalget besluttet, at der ikke bliver en ”A-samling”

Copyright Ridehesten.com
Den store stadion på Zangersheide. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Forud for Danmarks deltagelse ved UVM i springning den 22.-26. september 2021 afholdes der træningssamlinger, hvor de unge heste kan observeres, så de bedste repræsentanter kan udtages til at repræsentere Dansk Varmblod ved mesterskabet.

Igen i år er det landstræner Bo K. Møller og Kristian Skovrider, som står for disse træningssamlinger, der er åbne for 5-, 6- og 7-års heste, som er registreret i Dansk Varmblod. Det er besluttet, at der ikke bliver en såkaldt A-samling, men derimod en ekstra B-samling. Den næste og sidste B-samling  bliver den 9. og 10. august og vil foregå på Stutteri Ask.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Vi er særdeles taknemmelige for, at vi kan benytte de fantastiske faciliteter på Stutteri Ask igen i år, fortæller Jens Hellmers på vegne af Zangersheideudvalget.

Der er åbent for tilmelding frem til den 20. juli 2021. Udvalget vil løbende følge med i de enkelte ekvipagers resultater. Offentliggørelsen af de udtagne ekvipager (og reserver) sker søndag den 5. september i forbindelse med Dansk Varmblods KRAFFT Eliteskue.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner