Julekalender om handel med heste

04-12-2023 17:58

Trine Askjær-Jørgensen

Horsedoc Hestehospital og Tandklinik står på deres sociale medier i december måned bag en julekalender på hele 34 afsnit, hvor du kan blive klogere på handel med heste

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

I en tid, hvor der på markedet kommer utroligt mange heste til salg fra blandt andet Viegård Stutteri og Blue Hors, som lukker deres aktiviteter i Randbøl ned, er der god anledning til at sætte sig ekstra godt ind i handel med heste. Det gælder sådan set uanset, om man står og skal købe hest nu eller ej.

Horsedoc Hestehospital og Tandklinik har derfor i december måned sat sig for at lave en omfattende julekalender på deres sociale medier, hvor de igennem 34 afsnit giver et grundigt kursus i handel med heste, heriblandt en systematisk gennemgang af den kliniske handelsundersøgelse, røntgenundersøgelse og forklaring af de forskellige risikovurderinger m.m.

Så hvis du gerne vil forstå, hvordan en handelsundersøgelse går for sig, hvad det er, dyrlægen gennemgår og meget mere, er det bare om at følge med. Julekalenderen startede i fredags, den 1. december, og hver dag er et nyt afsnit at finde på Horsedocs Facebook- og Instagram-profiler, hvor også de første 4 afsnit ligger.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Derudover kan man på www.equication.dk/handel få gratis adgang til det samlede overblik, som kommer hver søndag i advent.

Indtil videre er julekalenderen kommet omkring emner som: Hvad kan en klinisk handelsundersøgelse? Hvilke faciliteter kræves ved en handelsundersøgelse? Forstå aftalegrundlaget ved handel, og hvornår kontaktes forsikringen ved handel?

Nedenfor ser du det første afsnit i kavalkaden, hvor dyrlæge Peter Hjuler også fortæller, hvorfor Horsedoc har valgt at lave denne videoserie om handel med heste, og hvad man kan forvente sig af den:

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen