Jubilæum hos sadelmager Jan Guldborg

18-08-2020 08:05

Marie Helene Rigård Rohleder

Sadelmager Jan Guldborg fejrer 20 års jubilæum og inviterer til åbent hus, hvor man blandt andet kan se sadelmagerværkstedet og prøve nye sadler 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Sadelmager Jan Guldborg
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Alt hvad vi tilbyder dig hos Sadelmager Jan Guldborg koncentrerer sig om den gode rideoplevelse og en passion for det gode håndværk, og dét er præcis, hvad vi også gerne vil vise dig til vores to åbent hus dage, fortæller Jan Guldborg, som i år fejrer 20 års jubilæum. 

Derfor inviterer de til åbent hus d. 29 og 30 august. Her kan man blandt andet få lov til at se sadelmagerværkstedet, prøve at sidde et udpluk af fabriksnye sadler fra Albion og Harry Dabbs og benytte dig af mange af de eksklusive jubilæumstilbud som butikken byder på for alle gæsterne, som kommer forbi til jubilæumsfesten. 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Sadelmager Jan Guldborg

Til åbent hus arrangementet kan du også møde fysioterapeuterne Sisse Dupont og Thomas Macon fra Equipagefys. De har deres testudstyr med, så du kan komme og få et indblik i din balance og mobilitet som rytter. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er også muligt at møde Få en snak med Jannie Striboldt fra Striboldt Gummigranulat, som er leverandør af bl.a. Ultra coarse gummigranulat ridebaner, om den helt nye generation af toplag til ridebaner

Se mere her og tilmeld dig.  

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner