Generationsskifte hos Din Sadelmager

02-06-2017 10:01

Sadelmager Michael Brodie takker af efter 32 år og byder ved en reception velkommen til June Rachel, der fører forretningen i Hasselager videre

Copyright Ridehesten.com
Din Sadelmager er generationsskiftet fra Michael Brodie til June Rachel. (Foto: privat)
Nyheden fortsætter efter annoncen

Din Sadelmager blev startet i 1985 af Michael Brodie, der har lært håndværket af sin far John Brodie. Siden har utallige sadler været gennem Michaels hænder til reparation eller omstopning, ligesom masser af seletøj er blevet repareret. Alt sammen med stor succes – og Michael Brodie er kendt vidt og bredt for sine kompetencer.

Nu har Michael Brodie imidlertid bestemt sig for at takke af, og et generationsskifte er realiseret. June Rachel, der har stået i mesterlære ved Michael, har overtaget Din Sadelmager – og fortsætter i samme ånd med reparation, opstopning og at tage sadler i kommission.

– Jeg vil gerne takke for de år, folk har bakket op om mig og mit virke – og så vil jeg selvfølgelig ønske June held og lykke. Jeg slipper hende ikke helt, og vil holde øje med, at hun gør tingene rigtigt, lyder det med lune i stemmen fra Michael Brodie.

Nyheden fortsætter efter annoncen

 

Velkommen til reception

I anledning af generationsskiftes afholder Din Sadelmager reception for alle venner og forretningsforbindelser fredag den 16. juni kl. 12-16 på adressen Ved Milepælen 2 A, 8361 Hasselager.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen