Jonas Elvebakk har solgt Cartier

18-02-2013 13:29

Signe Wiese

Den norske Grand Prix-rytter, Jonas Elverbakk, meddeler i en pressmeddelelse, at han har solgt sin tophest, den 12-årige danskavlede vallak Cartier til en ung norsk rytter

Copyright Ridehesten.com
Jonas Elvebakk og Cartier.

I pressemeddelelsen skriver Jonas Elvebakk:

Det er med blandede følelser, at jeg kan meddele, at min Grand Prix-hest Cartier, e. Blue Hors Cavan / Blue Hors Romancier  (opdr. Ejgil Bugge Skjødt)nu solgt. Beslutningen har været meget svær at tage, men almindelig sund fornuft siger, at når muligheden nu byder sig, så føles det rigtigt, at en lovende, ung norsk rytter som Astrid Westberg Rikheim tager over.

Jeg købte ham da han var fem år gammel, og vi har haft syv fantastiske år med store fornøjelser sammen. Han har været meget lærenem og positiv. Cartier vandt Breeders- finalen i Norge som 6 års, og har siden taget sejre og placeringer i både Lille Tur og Grand Prix, både nationalt og internationalt.

Jeg er imponeret over, at Astid og Cartier har fundet melodien så  hurtigt, som de gjorde. Jeg ved, at Cartier vil være en rigtig gentleman med Astrid, og gøre sit bedste for at lære hende alt det han kan. Det er med stolthed, at jeg kan se, at Cartier vil få et godt liv her i Norge med Astrid, der også vil få bedst mulig støtte fra sin træner, Sirill Helljesen. Samtidig bliver det også fantastisk sjovt at følge deres fælles udvikling tæt. Jeg glæder mig meget til at se dem brillere sammen på konkurrencebanerne.

Min rejse med Cartier og hele holdet omkring, der har støttet os, har gjort det muligt for mig at etablere mig som professionel rytter på det norske landshold. Jeg fortsætter rejsen med flere lovende ungheste, bl.a. de to  5-års heste Hamsun e. Blue Hors Hotline / Sandro Hit og Skip My Heart AD e. Sir Donnerhall / De Niro. Herudover har vi to spændende ungheste , som vi selv har avlet på Cartiers mor. Cartier og hans vidunderlige indstilling vil altid følge mig, og gøre vejen fremad mulig. Jeg ser meget lyst på fremtiden.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen