Jessica Springsteen vandt Grand Prixen

02-12-2019 13:01

Ved Sweden International Horse Show i Stockholm var det amerikanske Jessica Springsteen, datter af den kendte musiker Bruce Springsteen, der vandt søndagens Sweden H&M Grand Prix

Copyright Ridehesten.com
Jessica Springsteen og Volage du Val Henry. Foto: Roland Thunholm/Sweden International Horse Show.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Efter en succesfuld weekend med placeringer i næsten hver klasse afsluttede Jessica Springsteen sin deltagelse i Sweden International Horse Show i Stockholm med sejr i CSI4* Sweden H&M Grand Prix.

De ti fejlfrie ekvipager fra hovedspringningen af søndagens 155 cm Grand Prix i Friends Arena gav alt, hvad de havde, i omspringningen, hvor Jessica Springsteen stolede på sin 10-årige hoppe Volage du Val Henry e. Quidam de Revel/Cassini I, der var hurtigst allerede i hovedspringningen.

– Jeg ved, at hun er hurtig og meget forsigtig, så jeg gjorde mit bedste at ride stærkt og sikkert, fortalte Springsteen, der vandt klassen.

Den 28-årige amerikaner blev også kåret til stævnets mest vindende rytter, og hun udtrykte sin begejstring for stævnet med ordene:

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg elsker stemningen her i denne arena, og jeg elsker det svenske publikum. De er meget faglige, men hepper også på os alle. Jeg vil med glæde komme tilbage næste år.

I Grand Prixen blev hollandske Harrie Smolders toer med Une de l’Othain, og sidste års vinder, Marlon Modolo Zanotelli fra Brasilien blev nr. 3 med Virtuose d’Eole

Resultat af Grand Prixen.

/Pressemeddelelse.

Copyright Ridehesten.com
Jessica Springsteen. Foto: Roland Thunholm/Sweden International Horse Show.
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen