Danske springryttere til Stockholm

14-06-2023 18:08

Annika Knudsen Lorentsen

I denne uge er der Longines Global Champions Tour i Stockholm, og det er med danske ryttere til start i CSI5* og CSIU25 

Copyright Ridehesten.com
Det imponerende stadion i Stockholm. Foto: LGCT
Nyheden fortsætter efter annoncen

Longines Global Champions Tour-sæsonen er i fuld gang, og i denne uge er turen nået til en nordisk lokation, da turneringen indtager det kendte olympiske stadion i Sveriges hovedstad, Stockholm. 

Ved stævnet er der både de 5-stjernede Global Champions Tour-klasser på programmet, og Lövsta Future Challenge for ungheste og for U25-ryttere. 

Andreas Schou er klar til at ride i de 5-stjernede klasser, hvor han medbringer hestene Billy Matador e. Billy Mexico/ Animo og Granate. I de 5-stjernede klasser møde Andreas blandt andet konkurrence fra hjemmebanerytterne Henrik von Eckermann og Peder Fredricson, ligesom udenlandske topnavne som Ben Maher, Yuri Mansur og Marcus Ehning er at finde på startlisten. 

Copyright Ridehesten.com
Benedikte Rie Truelsen med Cassina Z. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

I U25-klasserne er to danske ryttere klar til start. Det drejer sig om Emma Ponsaing og Benedikte Rie Truelsen. Emma medbringer La Chance de Jade, mens Benedikte medtager Cassina Z e. Cassini II. 

Stævnet starter i morgen med horse inspection og opvarmning, mens de første konkurrencer starter fredag og fortsætter indtil søndag. 

Følg stævnet her. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner