Jeg vil opbygge en solid forretning

15-09-2022 09:57

Trine Askjær-Jørgensen

I denne måneds magasin kan du lære springrytter Emil Hallundbæk at kende, men nu kan du faktisk også høre det spændende portræt som podcast. Bliv klogere på den unge rytter, der netop har redet VM i Herning – det eneste, du skal gøre, er at lytte

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

I Ridehestens september-nummer har vi lavet et portræt af en af de ryttere, der red det ved det store VM-stævne i Herning i starten af august: Emil Hallundbæk.

Springrytteren flyttede sidste år tilbage til Danmark efter flere år i udlandet, og nu er fokus i høj grad på at opbygge egen forretning med avl og salg af heste. I fremtiden er drømmen at ride store stævner på heste, som han selv har avlet og uddannet.

Hele Emils liv har familien Hallundbæk haft heste hjemme, og derfor kom det ganske naturligt for den 24-årige springrytter at begynde at ride. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Har du ikke tid til at sidde med magasinet i hænderne, så får du her i podcasten den dybdegående profilartikel, hvor du kan blive klogere på, hvordan Emil har arbejdet på at udvikle sin ridning, sin forretning og meget mere.

Podcasten bliver produceret af Ridehesten. Hvis du har forslag til emner, vi skal tage op i podcasten, så tøv ikke med at kontakte os på: info@ridehesten.com

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner