Jeg tror på "min" hest

14-02-2015 07:59

Ud over Blue Hors Unghestechampionat i dressur, så skal Katrine Kraglund også på banen i Helen Langehanenbergs clinic torsdag aften ved Dansk Varmblods Hingstekåring

Copyright Ridehesten.com
Katrine Kraglund og First Ballerina Macohl.

Katrine Kraglund skal ride Blue Hors Unghestechampionat i dressur på First Ballerina Macohl e. Fürstenball/Schwadroneur, som er avlet af Thomas Bach Jensen og ejet af Hanne Nielsen. Derudover skal hun ride clinicen ved Helen Langehanenberg på Swing King OLD e. Sandro Hit/Don Gregory, som er ejet af Lena Nyström og Fam. Schwierking.

- Jeg glæder mig mest til at vise to glade og arbejdsvillige heste. Det bliver sjovt at ride for to af verdens bedste ryttere og ikke mindst, at Charlotte Dujardin skal testride Ballerina. Det er ligesom at skulle til eksamen på ny, fortæller en forventningsfuld Katrine, der i efteråret blev spurgt, om hun ville deltage i den tyske topdressurrytter Helen Langehanenbergs clinic, som afholdes torsdag aften ved Dansk Varmblods Hingstekåring.

- Det bliver en fantastisk oplevelse at få mulighed for at suge ny viden til sig fra Helen Langehanenberg. Jeg håber at få en masse inspiration og nye værktøjer til min værktøjskasse, fortæller Katrine, der ud over at ride clinicen og Blue Hors Unghestechampionat skal se gallashowet lørdag aften og helt sikkert også skal en tur rundt og ose på Hest & Rytter-messen. Og hvis tiden tillader det, skal de unge hingste også under luppen.

Hvordan forbereder du dig og hesten til Herning?
- Jeg træner ikke hestene anderledes op til Herning. Det er selvfølgelig vigtigt, at formen rammes ved afrejse, så træningen intensiveres i ugerne op til Herning. Jeg varierer arbejdet i hallen med ture i skoven og på vores galopbane.

Hvad er den største udfordring ved at ride i Herning?
- Den største udfordring ved at ride i Herning er helt sikkert atmosfæren. Det kan være svært at holde fokus på opgaven hos de unge heste, når omgivelserne er så imponerende.

Hvordan er dine forventninger til Blue Hors Unghestechampionat og resultaterne?
- Jeg håber at gøre god figur i unghestechampionatet. Jeg er opsat på at ville vise ordentlig ridning på en glad og samarbejdsvillig hest. Jeg tager dog også til Herning i troen og håbet om at kunne komme med frem i placeringerne. Jeg tror på "min" hest og ved, at hun kan være med fremme på en god dag, slutter Katrine.

Du kan opleve Katrine Kraglund på First Ballerina Macohl i Blue Hors Unghestechampionat og på Swing King OLD i Helen Langehanenbergs clinic torsdag aften ved Dansk Varmblods Hingstekåring den 5. til 8. marts i Herning.

Unghestechampionat

Clinic

Dansk Varmblod

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald