Jeg kunne ikke være mere tilfreds!

22-05-2016 14:22

Ungrytterne har netop redet deres Grand Prix, og det var svært for landstræneren Bo K. Møller at få armene ned efter en dansk sejr til Lejse Bramminge

Den danske springrytter Lejse Bramminge der til daglig bor i Tyskland, er kommet langt for at deltage i Odense Horse Festival i år. Heldigvis var turen slet ikke forgæves, da Lejse med Cascada e. Contact Me/Calvin i dag sikrede sig deres første Grand Prix-sejr som ungryttere! De klarede omspringningen i tiden 34,86 sek.

Landstræner for både junior- og ungrytterne Bo K. Møller var meget begejstret over dagens flotte ridt af alle de unge ryttere. - Det var ikke forventet, at det skulle gå SÅ godt, fortæller Bo og tilføjer: - Det var en helt fantastisk præstation af de danske ryttere, det viser, at vi har med et aldeles stærkt felt af unge ryttere at gøre, jeg er ovenud tilfreds med resultatet for både junior- og ungrytterne i dagens Grand Prix-klasser, de har alle vist virkelig god ridning.

Placeret som nummer tre i dagens Grand Prix blev Emil Hallundbæk med Allstar e. Oklund/Peter pan, der i dag havde virkelig god og harmonisk tur rundt på springbanen.

Se hele resultatet fra klassen her.  

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner