Flere medaljer ved NM

01-07-2023 19:45

Annika Knudsen Lorentsen

Her sidst på dagen, er det blevet til endnu en dansk individuel guldmedalje ved nordisk mesterskab i springning, mens der på dressur- og springbanen er blevet lavet flere flotte resultater, og blandt andet har U25-dressurholdet vundet en holdguldmedalje

Copyright Ridehesten.com
Frida Munk Lassen. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er kamp om medaljerne ved Nordic Baltic Championships 2023 i Drammen, Norge, og her til eftermiddag sikrede Frida Munk Lassen sig guldmedaljen hos ungrytterne. Hun red den velspringende hoppe Valerie Ask e. Larimar 7/ Quite Capitol (opdr. Stutteri Ask). Frida leverede i dag to fejlfrie runder, som sikrede, at hun avancerede helt op til den bedste placering i mesterskabet. I samme mesterskab tog Jacob Theodor Schmidt med Commarron Z e. Comme Il Faut 5/ Coronado 3 en flot femteplads efter to fejlfrie runder i dag. 

I juniorrytternes mesterskab på springbanen, blev det ikke til nogen dansk medalje, men Rosemarie Heering tog en flot femteplads med Ambition Gold e. Arpeggio/ Carry Gold. 

Paraholdet tog sølv
Det danske paralandshold har også været i aktion i Norge, og de sikrede sig i dag sølvmedaljen lige bag det svenske hold. 

På det danske hold red Line Thorning Jørgensen, Renée Igelski, Pia Wulff Jelstrup og Tobias Thorning Jørgensen. Samlet opnåede holdet 425.670. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Medaljer på dressurbanen
På dressurbanen er det også blevet til et par medaljer i dag. Hos seniorrytterne red Kenneth Damgaard sig til sølvmedaljen med Uno Day Sun e. Uno Don Diego/ Blue Hors Rosoff (opdr. Stutteri Uno ApS). 

Hos juniorrytterne blev det ligeledes til en sølvmedalje. Her var det Clara Cordes Arnkjaer med Brianna e. Bøgegaardens Boney M/ Blue Hors Romancier (opdr. Inge & Løngstrup Christiansen). 

Guld til U25-holdet
Det danske U25-hold sikrede sig en guldmedalje på dressurbanen. Her var det Sofie Amalie Kjærgaard Wettendorff, Victoria Cecilie Bonefeld Dahl, Sandra Aagaard Hyrm og Laura Jarlkvist Rasmussen. 

I morgen er der blandt andet Freestyle på programmet for U25, ungrytterne og pararytterne. På springbanen er der finaler for ponyrytterne. 

Start- og resultatlister fra stævnet. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen