Islandske heste inde i Herningcentret

30-07-2015 07:47

I anledning af verdensmesterskaberne for islandske heste VM2015 i Herning vil tre islandske heste besøge Herningcenteret i den kommende weekend

Copyright Ridehesten.com

Rytterne deler gratis billetter ud til den officielle åbning af VM2015 og børn kan deltage i en tegnekonkurrence.

De skridsikre løbere bliver rullet ud, når Herningcentret lørdag den 1. august og søndag den 2. august får besøg af tre islandske heste fra islandshesteklubben Litla fra klokken 11 til 14.

Anledningen til hestebesøget i Herningcentret er, at Verdensmesterskabet for Islandske heste 2015 bliver afholdt på Landsskuepladsen i Herning fra mandag den 3. august til søndag den 9.august.

Den officielle åbning finder sted onsdag den 5. august klokken 12 og kunder og gæster i Herningcentret kan hente gratis billetter til denne begivenhed hos rytterne.

Børn, der kommer til Herningcenteret lørdag og søndag i samme tidsrum fra 11 til 14 kan deltage i en tegnekonkurrence, og vinde gavekort til rideture i Gjern Bakker eller ved Vesterhavet fra henholdsvis Søhøjlandets Ridecenter og Vedersø Ridecenter.

Rytterne vil forklare, hvordan børnene kan deltage, og de mange tegninger bliver hængt op i Herningcenteret, efterhånden som de bliver færdige. Bagefter kommer tegningerne ud og pynter på selve VM-pladsen. Her vil vinderne bliver udtrukket.

Heste og ryttere fra 15 nationer kommer til Herning for konkurrere og åbningsceremonien onsdag den 5. august bliver med indmarch, faner og musik, og herefter går konkurrencerne for alvor i gang.

Det skal nok blive festligt, fornøjeligt og spændende, også at se de danske landsholdsryttere i aktion og heppe på de rød-hvide.

Det er de seks nordiske lande, der sammen står bag det store arrangement, som er placeret i Herning fordi forholdene på Landsskuepladsen og Messecenter Herning er Nordens bedst egnede til formålet.

Kilde: pressemeddelelse

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen