Det her er en ny dansk dressuræra

07-08-2022 18:18

Som dagens første danske rytter leverede Daniel Bachmann Andersen et Grand Prix-ridt, der for ham og Marshall-Bell er personlig rekord

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den blot 10-årige Marshall-Bell e. Blue Hors Don Romantic/ Michellino (opdr. Tina Christoffersen og Nicolai Jepsen) og Daniel Bachmann Andersen demonstrerede i Grand Prixen ved VM i Herning i dag, hvor meget de har rykket sig siden sidste års EM i Hagen.

Han har fået mere styrke og mere selvtillid, men han har endnu ikke gået mange stævner, så han er fortsat ret uerfaren. Sidste år valgte jeg ikke at ride World Cup-turneringen, fordi han er så ung, men nu er han er blevet stærkere og blødere i kroppen. I Aachen overraskede han mig lidt ved at spooke i Grand Prixen, så derfor valgte vi at satse på en sikker og rolig tur i dag, og han var virkelig rolig.

Jeg har særligt glad for etterchangementerne, som var bløde og han blev ikke høj bagi. Han skridtede også rigtig godt, og passage og piaffe kan blive mere energisk, for han har så meget power, men jeg satsede på en god og sikker start. Nu ser vi frem til Cathrines præsation. Vi er et rigtig godt hold, der bakker hinanden op, og vi er jo fire unge ryttere, der også alle har heste på vej op, så vi kan blive starten på en ny dansk dressuræra, fortalte Daniel Bachmann Andersen, der i dagens Grand Prix med 76,584% satte ny personlig rekord med Marshall.

Marshall bliver nu i træning hos mig, og så kommer hans østrigske ejer til at flyve og træne ham og andre heste hos mig. Så lægger vi stævneplaner for Marshall og Nicola fremadrettet. Det er jo også en stor del af min hverdag at være træner, hvilket jeg også holder meget af.

Publikums fantastiske opbakning føles som om, at hver og en ønsker en det allerbedste for dig - ikke mindst klapsalveren op mod afslutningsparaden, fortalte Daniel i et interview.

Grand Prixens løbende resultat

Nyheden fortsætter efter annoncen

Start- og resultatlister

Livestream

TV-sendetider

Herning2022

 

 

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner