Intet er afgjort før til sidst

31-07-2016 08:28

I dag bliver DM i military for seniorer afgjort, ligesom DRF-mesterskaberne for junior/ungrytter også finder sin vinder. Men intet er afgjort før terrænbanens forhindringer er overvundet, og selvom Hanne Wind Ramsgaard ligger lunt i svinget til en sejr kan meget nå at ske 

Copyright Ridehesten.com

Mesterskabets dressur- og springdel har fundet sted henholdsvis fredag og lørdag i Berstorffsparkens smukke rammer, mens selve terrændelen er henlagt til Lundegaarden - Afstanden mellem de to lokaliteter betyder, at Hanne og de andre ryttere skal pendle cirka 25 minutter for at komme fra stalden til terrænbanen. – Da jeg har to heste med under stævnet, har jeg brugt det meste af tiden mellem klasserne på at kører frem og tilbage, fortæller Hanne Wind Ramsgaard. - Vi gennemgår terrænbanen 4-5 gange, da det er utroligt vigtig, at få planlagt ruten rundt til de 30 forhindringer optimalt. Hesten har jo ikke set banen før, så det er vigtigt at min timing er i top, udtaler Hanne.

Hanne starter Vestervangs Arami i DM-klassen og fortæller, at hestens store galop bliver dagens udfordring, da flere af afstandene mellem banens faste forhindringer er forholdsvis korte. – Ellers er banen rigtig fin og bunden har haft godt af den regn de sidste dage har givet, slutter Hanne og indformerer om, at hun naturligvis håber på det bedste, men at det i military aldrig er afgjort før til allersidst. 

Kom med guide rundt på terrænbanen
Søndag kan alle der har lyst komme med en guide rundt på terrænbanen i Høsterkøb og få en spændende introduktion til militarysporten. Første tur starter kl. 10:15 (CIC1*) og anden tur kl. 13:15 (CIC2*). Mødested ved siden af madboden på terrænbanen ca. 10 minutter inden turen starter.

Der er gratis adgang alle dage, men parkering ved terrænbanen i Høsterkøb koster 50 kr. pr. bil. P-billetten er samtidig en lodseddel til lodtrækning om flotte præmier ved præmieuddelingen søndag eftermiddag. Læs mere om stævnet, se tidsplan og vejbeskrivelser på www.copenhagen-eventing.dk.

Program 

Start- og resultatlister 

Subaru Cup

Følg med på Facebook

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen