Individuelt guld til både Clara og Caroline

04-07-2021 12:58

Juniorrytter Clara Roesgaard Kristensen og ungrytter Caroline Rehoff Pedersen, har i dag sikret Danmark endnu to guldmedaljer ved Nordic Baltic Championships i springning. Det betyder at de danske springryttere har vundet fire ud af fem guldmedaljer i Finland

De seneste døgn har der ved Nordic Baltic Championships i Finland været redet om fem guldmedaljer på springbanen i Ypäjä og her har de danske ryttere vundet fire af dem. Wauw! I går blev det til guld for både Jessica Holm Svensson og Emma Ponsaing mens Karoline Sloth Kjær og Alberte Filuca Brünning Conradsen red sølvmedaljer hjem og i dag fortsatte medaljeregnen.

Clara Roesgaard Kristensen med AK's Cavalina e. Cachas/ Chello I blev i torsdagens indledende klasse for juniorrytterne nummer to og med to fejlfrie ture i fredagens holdkonkurrence, var hun med til at sikre de danske juniorlandshold guld. Det gjorde også at hun inden dagens individuelle finale lå i front med 2,84 fejl (fra torsdagens klasse hvor tiden omregnes til fejl) og med dobbelt nul igen i dag, sikrede hun sig guldmedaljen og titlen som Nordisk Mester for juniorer 2021. 

Mette Askham Jensen på Destany e. Landjonker/Cassini II sluttede sammenlagt som nummer fire, blot en enkelt fejl fra bronzemedaljen. 

Se det samlede resultat HER.

I 2018 blev Caroline Rehoff Pedersen Nordisk Mester for juniorer da det blev afholdt i norske Drammen og i dag kunne hun tilføje endnu en NM-titel på CV'et, denne gang for ungryttere. Med Chaccieny e. Chacco-Blue/Caretano Z har hun gennem dagene ikke rørt en eneste bom til forskel fra konkurrenterne. Inden dagens dagens finale lå hun til bronze efter to svenske herre, men da de begge fik en bom under dagens runder, hvor Caroline og Chaccieny red fejlfrit, red hun endnu engang en guldmedalje hjem. 

Kamilla Ladefoged Rasmussen og Colina 70 e.  Colman/San Patrignano Cassini avancerede i dag flere pladser et to nulrunder og endte samlet som nummer fire. 

Se det samlede resultat HER.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev